Nieuwe website laten vanaf € 499,-

Een website laten maken die goed vindbaar is in Google

Wanneer je een WordPress website wilt laten maken, dan wil je wel een ontwerp laten maken dat past bij jou en je bedrijf. ZazouTotaal kan je daar goed bij helpen, want we hebben meer dan 10 jaar ervaring. Een website van ons ziet er niet alleen piekfijn uit, maar is ook gebruiksvriendelijk voor jou als eigenaar en ook voor klanten. Bovendien zorgen we ervoor dat deze goed door zoekmachines wordt gevonden. Op die manier kun jij snel hogere verkopen realiseren en hoef jij je alleen nog bezig te houden met je bedrijf.

Wil je bij ons je webshop of website laten maken? Dan vertellen wij je graag hoe we te werk gaan. Als eerste nemen we je wensen door. Wil je bijvoorbeeld sliders of andere speciale dingen voor je site? Dan maken wij dat voor jou in orde. Vervolgens stuur je ons een document terug met daarin inhoud voor de site. We kunnen de teksten ook voor jou schrijven. Dan gaan we aan de slag en binnen een paar weken kunnen we je het resultaat laten zien. Ben je akkoord, dan zetten we de website online. En anders voeren we eerst nog wat aanpassingen uit. Wil je tevens een nieuw logo laten maken of een andere huisstijl? Dan kunnen we je hierbij ook helpen.

Onze websites zijn voorzien van onderstaande mogelijkheden!

Geschikt voor mobiel

Je nieuwe website wordt op maat vormgegeven in één van onze vele succesvolle responsive design template. Deze structuren zijn het raamwerk van de website en bepalen de algemene vlakverdeling van de website en de posities van enkele vaste onderdelen zoals: menu, logo en header. Op onze voorbeelden pagina zie je de mogelijkheden.

Vele modules en functies

Je nieuwe website krijgt alle functionaliteiten die je van een moderne website mag verwachten. Daarbij horen o.a. een dynamisch uitklapbaar menu, een professionele helder slideshow, nauwkeurig geplaatste teksten, links en buttons. Maar ook een contact formulier. Uiteraard worden ook al uw social media platforms weergegeven.

Nieuwe website laten maken

Gemakkelijk beheerssysteem

Bij je website krijg je een zeer uitgebreid en eenvoudig te bedienen CMS systeem. Hiermee kan je vrijwel alles aan de website aanpassen, waaronder: teksten, afbeeldingen, links, menuknoppen, headerafbeeldihngen, tabellen, instellingen voor zoekmachine instellingen en pagina’s.

Nieuwe website laten maken

Goede service en onderhoud

Met ons onderhouds-abonnement bent u voorzien van een krachtig service- en licentiepakket. Hiermee ben je verzekerd van een stabiele website, goede beveiliging, automatische updates, dagelijkse back-up’s en onbeperkte ondersteuning via telefoon en e-mail.

Inclusief Domeinnaam & webhosting​

Al onze websites zijn standaard voorzien onderstaande mogelijkheden!

Google vriendelijk

Goed zichtbaar in Google

Wij voorzien je website van de juiste zoekwoorden, zodat je beter en goed vindbaar bent in o.a. Google en Bing

Ontwerp in eigen huisstijl

Prachtig  website ontwerp

Wij ontwerpen voor u een zeer professionele template voor uw website, geheel in uw eigen huisstijl en geschikt voor mobiel.

Klantvriendelijke CMS

Zelf alles aanpassen

Zelf zeer makkelijk je eigen website beheren door ons handige en klantvriendelijk CMS systeem.

Webhosting in Cloud

Overal toegang tot je website

Je website draait bij ons op de snelste en beste servers, zodat jij over ter wereld je website kunt beheren.

Rechtenvrije stockfotos

Professionele website fotos

Je krijgt bij je website een aantal professionele foto's die we voor je bewerken en plaatsen. Of we plaatsen jouw eigen foto's

Functionele modules

Alle mogelijkheden inbegrepen

U heeft bij ons de meeste keuze in functionele modules die wij graag naar uw wensen in uw website plaatsen.

Onbeperkt aantal pagina's

Geen beperkingen

Bij ons mag je zoveel pagina's op je website plaatsen als je zelf wilt. Wij kennen hierin geen beperkingen.

Plaatsen webteksten

Teksten op de juiste pagina's

Ook plaatsen we al uw geleverde webteksten op de juiste pagina. Indien gewenst schrijven wij uw teksten**

Onze website pakketten kunnen uitgebreid worden met onderstaande diensten...

Website onderhouds-plan

Website altijd Up-to-date

Alle technische software updates van CMS, template en modules. maar ook dagelijkse back-ups en beveiliging van uw website.

Website webhosting

Snelle & veilige webhosting

Op onze snelle en zeer veilige webservers draaien al onze website's 24 /7 om het beste uit uw website te halen.

Domeinnaam registratie

In alle gangbare extensies 

Laat ons ook uw bedrijfsnaam als domeinnaam registreren, zodat u straks met uw website beter en duidelijker zichtbaar bent.

Logo ontwerpen

Icoon van herkenning

Indien u nog geen professioneel logo heeft, kunt u deze bij ons gewoon laten maken. Onze ontwerpers kunnen dat.

Onze WordPress websites scoren zeer hoog in de Google zoekmachine 

Bij ons kun je meer dan alleen een website laten ontwerpen die er mooi uitziet. Wij zorgen er ook voor dat je hoger scoort in Google en andere zoekmachines. Je zult merken dat klanten jou sneller vinden en niet de concurrent. Op die manier kun je zonder enige moeite je omzet laten stijgen. Op die manier willen we onze klanten tevreden maken. En we doen meer:

  • Je kunt bij ons voor diverse diensten terecht als het gaat om je website en design
  • Of sluit een onderhoudsabonnement af met een vaste maandprijs voor aanvullende services
  • Bij ons betaal je duidelijk voor wat je krijgt met prijzen die vooraf bekend zijn
  • Je bent van harte welkom op ons kantoor, maar we kunnen ook met je bellen of mailen wanneer we met je doorspreken hoe je je website wilt laten ontwerpen

Bij ons je website laten maken?

Welke tools je ook in je website wilt hebben, wij maken het voor jou in orde. Ook qua design luisteren we goed naar jouw wensen. Wij zijn pas tevreden, wanneer jij dat ook bent als je bij ons een website wilt laten maken. Vooraf even kennismaken en je wensen doornemen? Of heb je nog vragen die je wilt stellen? Bel ons dan: 0492-236015. Je mag ook een e-mail sturen naar info@zazoutotaal.nl of laat een berichtje achter via ons online contactformulier.
Wij zijn jouw beste keuze, wanneer je een website wilt laten maken.

Easy Website website € 499,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Goed vindbaar, prachtig designén een gemakkelijk CMS

Met Easy Web bouwen wij voor u een zeer professionele website helemaal naar uw wens en eigen huisstijl in ons unieke en zeer makkelijk CMS systeem.

WordPress website € 849,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

Professioneel, Google vriendelijk incl. WordPress CMS

Met WordPress bouwen wij voor u een zeer professionele website helemaal naar uw wens en eigen huisstijl in het klantvriendelijk WordPress CMS systeem.

WordPress Totaal website € 1499,-

iPhone iPad mobile versiethema template maxicms webdesigner webdesign website laten maken Helmond zazoutotaal

All-in 1 websitepakket, incl.
copywriting, stockfoto's en SEO

Met dit unieke All-in 1 pakket hoeft u zelf helemaal niets meer te doen. Wij bouwen uw website helemaal naar wens. Inclusief: alle teksten en rechtenvrije stockfoto's

Webhosting en onderhouds-abonnement**

Nieuwe website laten maken
Nieuwe website laten maken

** Al onze webdesign pakketten zijn exclusief webhosting, e-mail account en onderhouds-abonnement.

Onze webhosting kost slechts € 8,95 per maand, inclusief onbeperkt e-mail accounts. Met dagelijkse back-ups, razendsnelle MySQL-databases, SSL certificaat en snelle SSD hosting.

Met ons website onderhoud-abonnement bent u verzekerd van een altijd zeer veilige en gezonde website, wij verzorgen alle technische software updates, back-ups, website beveiliging en kleine (technische)aanpassingen. voor slechts € 25,- per maand.


Pakket aanbieding: Indien u bij ons uw website in onderhoud plaatst voor slechts € 25,- per maand is ons razend populaire webhosting pakket inclusief alle e-mail geheel GRATIS

Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW. Betaling van eenmalige bedragen geschiedt bij ieder project volgens het principe: 50% bij opdracht, 50% bij oplevering. Terugkerende bedragen worden per jaar vooraf in rekening gebracht en omvatten het Domeinreistratie en webhostingpakket en het website abonnement. Deze pakketten worden voor een periode van 1 jaar afgenomen en geeffectueerd bij oplevering. Betaling geschiedt binnen 8 dagen na ontvangst factuur. Op al onze aanbiedingen en leveringen zijn de ICT-Office algemene voorwaarden van ZazouTotaal van toepassing, gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Eindhoven, onder dossiernummer 17095356 en als bijlage bij deze offerte verstuurd.WordPress Website laten maken

De pagina delen, mailen of printen:
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInEmail this to someonePrint this page