WordPress website laten maken
Volledig op maat vanaf € 899,- 

Wordpress website laten maken? Een unieke professionele website en hoog in de zoekmachines. Een website die voor meer klanten zorgt!

WordPress website laten maken

Ben je al een tijdje op zoek naar een website die de persoonlijkheid en professionaliteit van je organisatie weerspiegelt? Wij kunnen aangepaste websites maken die ontworpen zijn om op te vallen in de huidige concurrerende markt.

Website laten maken en zelf te beheren met ons beheersysteem.

Wij bieden een op maat gemaakte oplossing voor elke behoefte. Of het nu gaat om een goedkope WordPress website of een met hoge kwaliteit graphics en functionaliteit, ons team van experts zal iets maken dat perfect bij je doelpubliek past!
We weten precies wat je wilt doen – we hebben de vaardigheden die nodig zijn om die doelen te bereiken. Of het nu gaat om kleinschalige projecten zoals het maken van eenvoudige sjablonen (die snel klaar zijn) of grotere projecten die meer tijd van ons vragen, laten we eerst bespreken hoe elk niveau precies in zijn werk gaat, zodat je later niet voor verrassingen komt te staan

Website laten maken, kies uit een aantal verschillende website pakketten.

Ons team van ontwerpers heeft de perfecte oplossing voor je website behoeften. Van eenvoudige en goedkope WordPress sites, tot ontwerpen op maat met functionele trajecten die ook branding initiatieven bevatten zoals logo’s of afbeeldingen – we hebben het voor je! Is het niet mogelijk (of praktisch) om al dit werk zelf te doen, maak je dan geen zorgen want onze professionele web-ontwikkelaars zorgen ervoor dat alles op tijd en foutloos werkt en leveren bij elke stap een uitzonderlijke klantenservice, dus aarzel niet langer; neem vandaag nog contact met ons op

Maak je nooit meer zorgen over je website, kies nu voor webhosting en technisch onderhoud bij ons.

Wij bieden professioneel website ontwerp en onderhoud dat aan al je behoeften zal voldoen. Onze All-in online pakketten bieden de perfecte oplossing voor kleine bedrijven die één enkele site willen met alles inbegrepen, inclusief updates technisch beheer beveiligings plug-ins enz., zodat je je nooit meer zorgen hoeft te maken dat gevoelige informatie kwetsbaar wordt achtergelaten op een onveilig systeem!

Binnen 1 dag je eigen WordPress website. Geef je daarom nu op voor onze prive cursus/workshop. 

Tijdens de curses leren we je in één dag, op een betrokken en persoonlijke manier, een WordPress website te maken en te onderhouden.

Je leert onder meer hoe je de fundering van de website opzet, hoe je werkt met de pagebuilder en hoe je je website goed vindbaar maakt. Aan het eind van de cursus heb je de basis van WordPress stevig onder de knie en kun je zelf een eenvoudige WordPress website maken.

Waarom zou jij kiezen voor ZazouTotaal Webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

Snel online

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

Betaalbare tarieven

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

Z

16 jaar ervaring

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 16 jaar.

Gratis support

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

Altijd bereikbaar

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen.

Totaal pakket

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bij elke website, krijg je altijd:

  • Professionele hosting
  • SSL Certificaat
  • Support via telefoon, mail of chat
  • Gratis stockfoto's & video's
  • Eerlijk en deskundig advies

Persoonlijke offerte ontvangen?

Geheel vrijblijvend, zonder verplichting een persoonlijke offerte ontvangen in je mailbox?

Skip to content