Workshop / cursus een website bouwen met Wordpress

Je eigen website bouwen in één dag. Meld je nu aan...

Als je op zoek bent naar een manier om snel je eigen website te hebben, maar je bent niet in staat om een dure webdesigner in te huren, dan is deze workshop echt iets voor jou. Ook zou jij het fijn vinden om te weten hoe je zelf je webcontent aanpast, en hoe je alle andere dingen in je website instelt. Ook ben jij heel nieuwsgierig hoe je alles in je website goed instelt zodat hij er goed uitziet, en in ieder geval wil jij niet afhankelijk zijn van een webdesigner.

Bij ons is dat mogelijk voor slechts € 499,-


Uiteraard weet jij ook dat een webdesigner ook een vak is en dat het maken van een mooie en unieke website veel tijd kost. Daarom heb ik het voor jouw dan deze perfecte en zeer betaalbare oplossing. Want wij gaan gewoon samen jouw professionele website met WordPress maken in slechts 4 uur.

Ik heb namelijk al vaker de vraag gehad van klanten, en daarom is deze WordPress website echt iets voor jouw.

Wordpress handboek website maken

Nu met GRATIS 29 plugins

Maar Binnen één dag is je eigen unieke en professionele Wordpress website klaar, en kan hij online gezet worden.

In een één-op-één-workshop van één dag gaan we samen een website opzetten met het CMS programma WordPress. We maken dan samen een afspraak om samen aan de slag te gaan met het bouwen van jouw website. En voor die afspraak regel jij zelf op mijn aanwijzing een goede en betrouwbare hosting (wij bieden zelf ook een een zeer goede en betaalbare hosting). We gaan tijdens deze 8 uur durende workshop die plaats vind op ons kantoor in Helmond samen een WordPress website opzetten, allereerst lopen we in een sneltreinvaart alle belangrijke basisinstellingen door, zodat alles meteen goed staat en je in principe weer waar alles zit. Daarna leer ik jou hoe je zelf pagina's, teksten en beeldmateriaal zoals foto's en video's toevoegt. En daarna gaan we jouw wensen voor het design bespreken en vervolgens doorvoeren. Vervolgens ga jij de webpagina's vullen met de door jouw zelf meegebrachte webteksten en afbeeldingen, terwijl ik zoveel mogelijk jouw wensen wat betreft kleur en huisstijl, maten en lay-out doorvoer. En daarnaast zal ik ook nog de plugins voor de juiste functionaliteiten installeren en activeren. We bespreken daarna samen nog even je verdere wensen voor je website (wellicht zou je het fijn vinden om er een webshop aan te koppelen, of andere belangrijke functies, en hoe we doorgaan.

Samen bouwen we jouw website in één dag voor € 499,-

In de regel is de geplande 8 uur meer dan genoeg om je website naar wens te bouwen en in te richten. De kans dat ons dat samen gaat lukken is het grootst als jij vooraf precies weet wat je wilt, en dat je ook al je eigen teksten en afbeeldingen bij de hand hebt. Mocht dat niet het geval zijn dan is het mogelijk om er tijdelijk sample of fictieve teksten en afbeeldingen in te plaatsen, zodat jij dan achteraf thuis op je gemak alle teksten en afbeeldingen naar smaak kunt aanpassen.

Na de workshop krijg je van mij ook nog maximaal 2 uur gratis support of nazorg, waarin ik nog dingen voor je aan kan passen in de lay-out. Uiteraard spreekt het voor zich dat je mij altijd mag bellen, mailen of schatten voor al je vragen.

Mocht je na verloop van tijd meer ondersteuning van mij nodig hebben, dan kunnen we bespreken wat je wensen of ideeën zijn, en bespreken wat dan de eventuele kosten zullen zijn. Maar mijn ervaring is dat de meeste mensen die deze WordPress website workshop hebben gevolgd heel goed verder kunnen met hun website, en zeker als ze de Gratis bijgeleverde WordPress handleiding goed lezen is dat verder geen probleem. Maar weet wel dat mocht je ergens niet goed uitkomen of je loopt vast je altijd terug kunt vallen op onze zeer betrouwbare en klantvriendelijke helpdesk..

Wordpress handboek website maken

Workshop boek

Workshop certificaat

Workshop bonus pakket

Deze workshop / cursus kost slechts € 499,-

Inclusief een gouden USB stick met het gehele cursus materiaal, onze unieke Wordpress handleiding, professioneel website thema en alle benodigde plugins.

Toch geen zin om je website bouwen, laat het ons doen.

Website " Op maat"


Website op maat

Met dit "Op maat" webdesign pakket gaan wij voor aan de slag om er voor te zorgen dat uw online zichtbaarheid op internet er heel professioneel gaat uitzien. Wij ontwerpen voor u de juiste template geheel in uw huisstijl. Vervolgens gaan we alle pagina's voor u aanmaken en voorzien van de door u aangeleverde teksten, afbeeldingen en anderen content. En klaar is uw website.

Website "Op maat" voor slechts € 849,-


Website "Totaal"


Wij doen alles voor u

Als u kiest voor ons "Totaal" webdesign pakket hoeft u zelf echt niets meer te doen. We bouwen uw website geheel naar uw wensen en ideeën. We maken alle pagina's aan en schrijven zelfs voor alle teksten voor op uw website. Maar ook plaatsen wij professionele stockfoto's op uw website en zorgen wij dat alle gewenste functies worden geïnstalleerd en geactiveerd. kortom met dit zeer luxe en complete pakket bent u klaar. En dat allemaal voor een zeer lage prijs.

Website "Totaal" voor slechts € 1499,-

Wat vinden andere van onze diensten!​

Alle diensten en service van ZazouTotaal Webdesign Helmond

Domein & Webhosting

Algemene voorwaarden

​​​Zoals je hierboven kunt zien is ZazouTotaal webdesign Helmond DE JUISTE PARTNER voor alles wat waarde heeft en bijdraagt aan het verbeteren of vernieuwd van uw online marketing concept. Want wij koesteren maar één belangrijk doel en dat is er voor te zorgen dat u en al onze andere klanten zowel nu als in de toekomst zeer opvallend en zeer professioneel vindbaar zal zien in de zoekmachines en dat uw bestaande en toekomstige nieuwe klanten uw website zullen waarderen en van uw aangeboden diensten gebruik zullen gaan maken.

Bel ons voor info of voor het maken van een vrijblijvende afspraak 0492-236 015

Ons adres: Steenovenweg 5 5708 HN Helmond

Copyright 2018, ZazouTotaal | Webdesign Helmond

Disclaimer  |  Privacy

×
Goedendag, heb je een vraag, stel hem gerust!