Je Eigen Professionele Website maken binnen één dag

Met onze 13 jaar lange ervaring leren we je alle ins en outs voor je eigen WordPress website

Een unieke en leerzame workshop

Als startende ondernemer is een website laten maken of een webshop laten maken één van de grootste kostenposten. Het is het waard, maar het kan voorkomen dat je dat in een begin stadium niet kunt betalen. Overweeg daarom eens een workshop website maken. Op onze locatie in Helmond leer je in deze unieke workshop je eigen website te maken binnen één dag. Je leert alles over het opzetten en onderhouden van je website en je leert om te gaan met diverse content. Onder begeleiding van onze trainer die al jarenlang in het vak zit, leer je zelf je website op te zetten met WordPress. Je leert welke cruciale elementen je website moet bevatten, je komt alles te weten over de functionaliteiten, je leert hoe je website gebruiksvriendelijk wordt, je leert hoe je website goed vindbaar is op diverse zoekmachines en je leert vertrouwen uit te stralen. Vol vertrouwen verlaat je het lokaal met een certificaat op zak en een website die live staat. Wat wil je nog meer?

zazoutotaal webdesign webdesigner website laten maken website bouwer helmond online marketing copywriting social media beheer logo ontwerp grafisch ontwerper google optimalisatie seo specialist

Waarom WordPress je partner in crime is

We bouwen de website in WordPress CMS. Een WordPress website kun je geheel naar eigen wens en huisstijl bouwen. Alle facetten van een veilige en goede website komen aan bod. We bouwen een WordPress website omdat dit contentmanagementsysteem gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is. Door het hebben van een WordPress website straal je vertrouwen uit, je website is veilig en snel, overzichtelijk, volledig vormgegeven in eigen huisstijl, goed vindbaar en ook te gebruiken op je mobiel. Voor deze workshop hoef je geen ervaring of kennis te hebben. De workshop gaat je vele ergernissen besparen want onze trainer is je redder in nood, hij staat altijd voor je klaar mocht je er niet uit komen.

Een webshop beginnen? Start vandaag nog met WooCommerce

WooCommerce is dé populairste e-commerce software die er wereldwijd bestaat. Het is een plug-in op WordPress die zorgt voor veel flexibiliteit. In de basis is je webshop al voorzien van nuttige functionaliteiten. Je kunt je webshop oneindig vullen en omdat het een plug-in van WordPress betreft, is jouw webshop ook nog eens goed vindbaar. Een workshop website maken is onmisbaar voor de start van een goede online webwinkel.

Hoe jouw leerzame dag er uit gaat zien:

Je kiest de workshop uit op de dag dat jou het beste uitkomt. Onze trainer staat klaar om je te ontvangen in Helmond. De dag start om 9:00 met een kopje koffie of thee. Jullie maken kennis met elkaar en bespreken wat je zelf al hebt ondernomen met een website en wat je verwachtingen zijn van de workshop website maken of workshop webshop maken. We starten met een uitleg over het WordPress CMS systeem. Op deze manier weet je precies welke knop waarvoor is en zodra je dit onder de knie hebt, dan gaan we aan de slag met het ontwerpen van je template, die de basis vormt voor een unieke website.

Heb je de juiste template gekozen die geheel past bij jou als bedrijf? Dan start je met het aanmaken van de juiste pagina’s, deze ga je vullen met eigen teksten. Mocht je geen teksten hebben dan plaatsen we tijdelijk fictieve teksten die je later eenvoudig weer aanpast.  Mocht je dit liever willen uitbesteden, hebben we een copywriter in huis die het uit handen neemt en de meest pakkende teksten op papier tovert. Vervolgens gaan we aan de slag met het plaatsen van foto’s, heb je geen foto’s dan plaatsen we stockfoto’s. Dit is een service die we je gratis leveren.

De workshop inclusief heerlijke lunch, eindigt om 17:00 uur. De computers staan al klaar, dus naast goede zin hoef je niks anders mee te nemen. Aan het einde van de dag verlaat je ons kantoor met een webmastercertificaat, je staat nu aan het begin van je succesvolle carrière waarin je de eerste stappen al hebt gezet. Dat belooft veel goeds voor de toekomst!

Wat ons uniek maakt:

 • Aan het einde van de dag een professionele website die goed vindbaar is en volledig past bij jouw huisstijl
 • Je website is snel live, we gaan doelgericht samen te werk
 • Persoonlijke begeleiding, onze trainer is de hele dag aanwezig om je alle ins en outs te leren van je website
 • Gratis support, zelfs na de workshop

Onderscheidend Online.

Met ruim 500 bedrijven en organisaties die je zijn voorgegaan, kunnen we zeggen dat wij de expert zijn op het gebied van jouw online succes. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je graag een verbluffende indruk maken online?

Jouw website veilig en snel met onze webhosting

Meedenken is onze passie en dat stopt niet na een workshop. Tijdens een workshop website maken of een workshop websop maken leer je hoe de functionaliteiten werken en hoe je het er professioneel uit kunt laten zien. Wij zorgen er daarnaast voor dat je website altijd veilig en snel is door het bij ons te hosten. Wij regelen dat er een domeinnaam aan je webshop of website wordt gekoppeld en dat je goed te vinden bent op het internet. De webhosting abonnementen zijn verplicht af te nemen bij deelname van een workshop. Deze worden per jaar gefactureerd. Op deze manier kunnen we altijd kwaliteit garanderen.

WEBHOSTING PRO

Cloud VPS SSD
11,- per maand
 • Zeer snelle hosting
 • GRATIS SSL certificaat
 • Nederlands datacenter

WEBSITE ONDERHOUD

Een website kan niet zonder
25,- per maand
 • Update van alle plugins
 • Dagelijkse backups
 • Beveiliging software

domeinnaam registratie

Het websiteadres van je website
14,95 per jaar
 • Tarieven vanaf € 14,95
 • Alle domeinnamen mogelijk
 • Automatische verlenging

Belletje laten rinkelen? bel onze klantenservice - 0492-236 015

Scroll naar top