Een unieke en leerzame workshop

Je eigen professionele website maken binnen één dag

Met onze 13 jaar lange ervaring leren we je alle ins en outs voor je eigen WordPress website

Als startende ondernemer is een website laten maken of een webshop laten maken één van de grootste kostenposten. Het is het waard, maar het kan voorkomen dat je dat in een begin stadium niet kunt betalen. Overweeg daarom eens een workshop website maken. Op onze locatie in Helmond leer je in deze unieke workshop je eigen website te maken binnen één dag. Je leert alles over het opzetten en onderhouden van je website en je leert om te gaan met diverse content. Onder begeleiding van onze trainer die al jarenlang in het vak zit, leer je zelf je website op te zetten met WordPress. Je leert welke cruciale elementen je website moet bevatten, je komt alles te weten over de functionaliteiten, je leert hoe je website gebruiksvriendelijk wordt, je leert hoe je website goed vindbaar is op diverse zoekmachines en je leert vertrouwen uit te stralen. Vol vertrouwen verlaat je het lokaal met een certificaat op zak en een website die live staat. Wat wil je nog meer?

Je eigen webshop bouwen in één dag

Ja, je hoort het goed, je website bouwen kan al in één dag. In groepsverband of één op één leren we je de fijnste kneepjes van WordPress of Woocommerce zodat jij zelf eenvoudig je website kunt onderhouden en deze ook zelf kunt bouwen. De workshop vindt plaats op ons kantoor in Helmond en aan het einde van de dag staat jouw website gewoon al online! Laat die bezoekers, leads en conversies maar komen. Enige technische kennis is voor onze workshops niet nodig.

WAAROM KIEZEN voor zazoutotaal webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

SNEL ONLINE

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

BETAALBARE TARIEVEN

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

26 JAAR ERVARING

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 26 jaar.

GRATIS SUPPORT

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen. 

TOTAAL PAKKET

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

Bouw samen met ons jouw eigen website of webshop

De workshop vindt plaats op ons kantoor in Helmond en aan het einde van de dag staat jouw website gewoon al online!

Workshop website maken

WordPress CMS Workshop

€ 599,-

 • Workshop van 9.00 tot 17.00 uur
 • In één dag bouw jij samen met ons jouw eigen WordPress website
 • 1 op 1 workshop
 • Incl. koffie, thee en water
 • Incl. Lunch
 • Incl. uitleg en handleiding
 • Incl. professionele stockfoto”s
 • GRATIS support

Tarieven excl. 21% btw

Workshop webshop maken

WordPress CMS + Woocommerce

€ 799,-

 • Workshop van 9.00 tot 17.00 uur
 • In één dag bouw jij samen met ons jouw eigen Webshop
 • 1 op 1 workshop
 • Incl. koffie, thee en water
 • Incl. heerlijke lunch
 • Incl. uitleg en handleiding
 • Incl. professionele stockfoto’s
 • GRATIS support

Tarieven excl. 21% btw

Waarom WordPress je partner in crime is:

We bouwen de website in WordPress CMS. Een WordPress website kun je geheel naar eigen wens en huisstijl bouwen. Alle facetten van een veilige en goede website komen aan bod. We bouwen een WordPress website omdat dit contentmanagementsysteem gebruiksvriendelijk en zoekmachinevriendelijk is. Door het hebben van een WordPress website straal je vertrouwen uit, je website is veilig en snel, overzichtelijk, volledig vormgegeven in eigen huisstijl, goed vindbaar en ook te gebruiken op je mobiel. Voor deze workshop hoef je geen ervaring of kennis te hebben. De workshop gaat je vele ergernissen besparen want onze trainer is je redder in nood, hij staat altijd voor je klaar mocht je er niet uit komen.

Een webshop beginnen? start vandaag nog met Woocommerce:

WooCommerce is dé populairste e-commerce software die er wereldwijd bestaat. Het is een plug-in op WordPress die zorgt voor veel flexibiliteit. In de basis is je webshop al voorzien van nuttige functionaliteiten. Je kunt je webshop oneindig vullen en omdat het een plug-in van WordPress betreft, is jouw webshop ook nog eens goed vindbaar. Een workshop website maken is onmisbaar voor de start van een goede online webwinkel.

Hoe jouw leerzame dag er uit gaat zien:

Je kiest de workshop uit op de dag dat jou het beste uitkomt. Onze trainer staat klaar om je te ontvangen in Helmond. De dag start om 9:00 met een kopje koffie of thee. Jullie maken kennis met elkaar en bespreken wat je zelf al hebt ondernomen met een website en wat je verwachtingen zijn van de workshop website maken of workshop webshop maken. We starten met een uitleg over het WordPress CMS systeem. Op deze manier weet je precies welke knop waarvoor is en zodra je dit onder de knie hebt, dan gaan we aan de slag met het ontwerpen van je template, die de basis vormt voor een unieke website.

Heb je de juiste template gekozen die geheel past bij jou als bedrijf? Dan start je met het aanmaken van de juiste pagina’s, deze ga je vullen met eigen teksten. Mocht je geen teksten hebben dan plaatsen we tijdelijk fictieve teksten die je later eenvoudig weer aanpast.  Mocht je dit liever willen uitbesteden, hebben we een copywriter in huis die het uit handen neemt en de meest pakkende teksten op papier tovert. Vervolgens gaan we aan de slag met het plaatsen van foto’s, heb je geen foto’s dan plaatsen we stockfoto’s. Dit is een service die we je gratis leveren.

De workshop inclusief heerlijke lunch, eindigt om 17:00 uur. De computers staan al klaar, dus naast goede zin hoef je niks anders mee te nemen. Aan het einde van de dag verlaat je ons kantoor met een webmastercertificaat, je staat nu aan het begin van je succesvolle carrière waarin je de eerste stappen al hebt gezet. Dat belooft veel goeds voor de toekomst!

Wat ons uniek maakt:

 • Aan het einde van de dag een professionele website die goed vindbaar is en volledig past bij jouw huisstijl
 • Je website is snel live, we gaan doelgericht samen te werk
 • Persoonlijke begeleiding, onze trainer is de hele dag aanwezig om je alle ins en outs te leren van je website
 • Gratis support, zelfs na de workshop

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met al je vragen of problemen omtrent webdesign en online marketing

z

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van s'morgens 8.00 uur tot s'avonds 22.00 uur.

0492 – 236 015

w

Mailen kun je 24 uur per dag, en 7 dagen in de week. Wij reageren meestel binnen 1 uur.

info@zazoutotaal.nl