ZazouTotaal strippenkaart

ZazouTotaal strippenkaart

Al onze websites bouwen we op basis van Wordpress, waardoor het gemakkelijk is om deze zelf bij te houden. Maar kom je als ondernemer hier wel aan toe? Heb je wel tijd en zin om zelf jouw website bij te houden?

Soms zijn er kleine wijzigingen die moeten worden doorgevoerd op de website, mar waar je geen zin in hebt. Of misschien wil je gewoon je tijd anders besteden. Denk bijvoorbeeld aan de aanpassing van een foto, een tekst of misschien wel het toevoegen van een nieuwe pagina. Speciaal voor dit soort kleine klusjes is er de ZazouTotaal Strippenkaart!

Wat is de strippenkaart?

Onze strippenkaart is de uitkomst als je liever de kleine aanpassingen uitbesteedt. Met de strippenkaart koop je als ware een prepaid tegoed wat je kunt gebruiken wanneer het jou uitkomt. Voor dit prepaid tegoed voeren wij kleine wijzingen voor je uit op de website.

Het werkt heel simpel, je stuurt ons een mail en de gewerkte tijd wordt automatisch van je strippenkaart afgeschreven. Is je strippenkaart op? Bestel dan eenvoudig en snel een nieuwe.

Wij houden jouw saldo bij en laten dit je per mail weten. Ook als er mutaties zijn op je kaart. Simpel en wel zo transparant.

Check de voodelen van de strippenkaart

  • Je hebt altijd voorrang met jouw opdracht
  • Omgerekend betaal je veel minder per uur als dat je een losse wijziging laat doorvoeren
  • Wij hanteren een starttijd van 15 minuten. Zonder strippenkaart is dit 30 minuten
  • Slechts 1 factuur dus minder administratie

Aantal strippen: 12

Uurtarief: 79,-

Prepaid bedrag: 237,-

Aantal strippen: 20

Uurtarief: 75,-

Prepaid bedrag: 375,-

Aantal strippen: 40

Uurtarief: 69,-

Prepaid bedrag: 690,-

Voordat je bestelt:

  • Onze strippenkaart is alleen van toepassing op gewerkte uren en niet in te zetten voor het toevoegen van extra modules of om hostingkosten te verrekenen.
  • Wij stempelen per keer dat wij iets voor je hebben gewijzigd af. Hierover ontvang je een mail met de omschrijving en nieuwe saldo. Minimaal 1 strip per keer.
  • De strippenkaart is onbeperkt geldig zolang je klant bent van Zazoutotaal.nl. Zeg je jouw website bij ons op? Dan vervalt helaas ook jouw strippenkaart.

Heb je vragen over onze strippenkaart

Neem vrijblijvend contact op.

Heb je een vraag over de strippenkaart of wil je een strippenkaart bestellen?  Bel of mail ons gerust!