Wij maken je website vindbaar in Google !

Meer leads halen uit je website?

Wij zorgen ervoor dat je beter vindbaar bent!

Als je als bedrijf in deze tijd goed zichtbaar wilt zijn voor je mogelijke klanten, dan moet je als bedrijf of organisatie goed vindbaar zijn op zoekmachines als Google en Bing. Wij helpen je jezelf en je concurrenten te overstijgen door het veroveren van de beste plek op het internet. We optimaliseren je website en zorgen ervoor dat jij meer uit je website kunt halen. Dit kan bij ons al voor een betaalbaar tarief. Daarmee zijn wij in staat ook kleinere ondernemers te helpen.

Het wordt steeds belangrijker om goed vindbaar te zijn in zoekmachines als Bing en Google. Echter veranderen zij regelmatig de regels om iedereen een kans te geven boven aan te staan. Wij zijn altijd up-to-date en weten precies wat we voor je kunnen doen zodat je website beter vindbaar is.

Zorgen voor goede vindbaarheid is soms wat complex en het is onderhevig aan diverse factoren. Laten wij nou net degene zijn die hier jarenlange ervaring in hebben en je compleet kunnen ontzorgen. In een mum van tijd zorgen wij ervoor dat jij het hoogste scoort en terecht komt in de topposities van zoekmachines als Google en Bing! We verbeteren je SEO, search engine optimization en je SEA, search engine advertising, zodat jij op de eerste pagina komt te staan. Zowel SEO als SEA spreken een belangrijke rol in het behalen van je resultaten. SEO heeft betrekking op je organische bereik en SEA op je betaalde bereik. We stemmen dit volledig af op jouw CMS.

WAAROM KIEZEN voor zazoutotaal webdesign

Om voor ons te kiezen zijn heel veel redenen op te noemen, maar we benoemen de belangrijkste 6 maar even zodat jij een idee hebt, dat wij echt de juiste partij voor jouw zijn.

SNEL ONLINE

Ondanks onze lage tarieven voor onze diensten, leveren wij toch altijd kwaliteit in een zeer korte tijd. Binnen 14 dagen online is mogelijk.

BETAALBARE TARIEVEN

Wij staan erin de regio om bekend dat we zeer klantvriendelijke tarieven hanteren. Daar zijn we heel blij mee en natuurlijk trots op. Nu jij nog!

26 JAAR ERVARING

Wij kunnen jouw de beste kwaliteit leveren in al onze diensten en producten, en dat hebben wij te danken aan onze ervaring van ruim 26 jaar.

GRATIS SUPPORT

Wij hebben service en kwaliteit altijd hoog in ons vaandel, vandaar dat al onze klanten altijd gebruik kunnen maken van ons GRATIS SUPPORT.

ALTIJD BEREIKBAAR

Wij hanteren geen 9 tot 5 mentaliteit, want wij vinden het fijn dat jij ook na 5 uur ons moet kunnen bereiken met vragen of problemen. 

TOTAAL PAKKET

Bij ons kun je terrecht met al je website of online marketing gerelateerde vragen of problemen. Wat je probleem ook is, wij lossen het voor je op.

ONDERSCHEIDEND ONLINE

Met ruim 400 bedrijven en organisaties die je zijn voorgegaan, kunnen we zeggen dat wij de expert zijn op het gebied van jouw online succes. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en wil je graag een verbluffende indruk maken online? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan of neem contact met ons op

Website optimalisatie

Google SEO

€ 399,-

We denken graag mee met onze klanten, we helpen je daarom je website te optimaliseren en je optimalisatie in Google te verbeteren om nog meer conversies te kunnen bereiken. Want meer omzet is natuurlijk onze doelstelling.

Tarieven excl. 21% btw

Webshop optimalisatie

Google SEO

€ 599,-

We denken graag mee met onze klanten, we helpen je daarom je webshop te optimaliseren en je optimalisatie in Google te verbeteren om nog meer conversies te kunnen bereiken. Want meer omzet is natuurlijk onze doelstelling.

Tarieven excl. 21% btw

Website Ranking Programma

Google SEO

€ 199,-

Met ons unieke website ranking programma monitoren wij maandelijks jouw website voor een top 10 positie in Google. Dat doen we door de juiste zoekwoorden, website teksten en een concurrentie analyse. De eenmalige opstartkosten zijn € 249,- en daarna betaal je maandelijks € 199,-

Tarieven excl. 21% btw

Lokale SEO

Google SEO

€ 99,-

Lokale SEO oftewel lokaal vindbaar zijn in Google is tegenwordig heel belangrijk. Door het plaatsen van unieke landings in Google zult u straks buiten uw eigen gemeenten ook vindbaar zijn in de gehele regio. Wij helpen u daarom graag om lokaal meer bezoekers te trekken.

Tarieven excl. 21% btw

De vele voordelen die we je kunnen bieden:

 • Direct meer bezoekers op je website door een toppositie op Google
 • Bezoekers die direct op zoek zijn naar jouw dienst of product
 • We zorgen voor de juiste input zodat jouw website het beste scoort, dit doen we met onze jarenlange ervaring
 • We geven je concurrenten het nakijken
 • Betere vindbaarheid zorgt voor meer bezoekers op je website en direct meer leads waardoor je omzet wordt vergroot
 • We bereiken direct je doelstellingen
 • We zijn er voor elke ondernemer, groot of klein
 • We hebben ruime ervaring in het opzetten van goede campagnes en het verbeteren van vindbaarheid door het gebruiken van de juiste teksten
 • Ons team van experts, spelen direct in op je vraag of het nu gaat om SEO teksten of om advertenties
 • We zijn ook gespecialiseerd in lokale SEO om jouw marktdeel op het internet te vergroten per plaats of per product of dienst

Waarom je ZazouTotaal het beste kunt inschakelen:

 • 100% tevredenheidsgarantie, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent
 • Transparantie is een van onze belangrijkste kenmerken, je betaalt een all-in prijs en komt dus nooit voor verrassingen te staan
 • Tijdens het gehele proces heb je te maken met één vast contactpersoon

NEEM CONTACT MET ONS OP

Met al je vragen of problemen omtrent webdesign en online marketing

z

Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van s'morgens 8.00 uur tot s'avonds 22.00 uur.

0492 – 236 015

w

Mailen kun je 24 uur per dag, en 7 dagen in de week. Wij reageren meestel binnen 1 uur.

info@zazoutotaal.nl